Du kan købe din næste olie over nettet

Køb cannabis olie her. Alarm klokkerne ringer hos de fleste, når de hører ordet cannabis ”arggg det jo stoffer, du bliver en junkie” og alle skræk scenarier kommer frem i de flestes hoveder. Scener fra film hvor stofmisbruger har de elendige samfundstaber rolle kommer frem eller scener hvor kvinder sælger deres seksualitet for en joint kommer fem. Men før flere skræk scenarier kommer frem, så skal du lige læse videre her.

beach-519378_960_720

De fleste skræk scenarier skyldes ordet cannabis, da det også bruges om rusmidler. Her er det vigtigt at understrege at cannabis olie fremstilles af hampeplanten.  Plantens forskellige dele kan spises. Og ja planten kan også anvendes som rusmiddel. Planten indeholder mange forskellige stoffer – mineraler, syrer, tetrahydrocannabinol, cannabinol osv. Det er stoffet tetrahydrocannabinol der virker euforiserende. Denne stof produceres i hamp planten, når planten er gået i blomst. Men jo længere planten har stået i blomst, jo flere af de andre cannabionoider vil planten producere og nogle arter af cannabioder nedbryder tetrahydrocannabinol – med andre ord så nedbrydes det euforiserende del af planten. Det er vigtigt at vide.

 

Cannabis olie – lavt indhold af tetrahydrocannabinol

 

Cannabis olie udvindes af hampeplanten. Der findes forskellige måder at gøre det på. Blandt de meste kendte og anerkendte metoder er der den såkaldte CO2 ekstraktionsmetode. Det skal lige siges at denne fremgangsmåde er blandt de dyreste, til gengæld er det også denne metode der bevarer så mange aktive stoffer fra hampeplanten som overhovedet muligt. Denne metode, altså CO2 ekstraktionsmetode, er også rigtig god til at minimere indholdet af tetrahydrocannabinol – det euforisende stof.

 

Det betyder at cannabis olie ikke er euforisende, da mængden af tetrahydrocannabinol er minimal. Faktisk her på denne side kan du finde produkter der indeholder kun eksempelvis ca. 0,01 % tetrahydrocannabinol.

 

Cannabis olie der indeholder høje tetrahydrocannabinol er ikke lovlig i Danmark, netop fordi det er euforisende og derfor let kan misbruges. Cannabis olie med lavt indhold af tetrahydrocannabinol er ikke ulovlig – netop fordi der ikke er nogen psykoaktiv effekt ved indtagelsen.

 

Du må ofr guds skyld ikke forveksle cannabis olie med cannabis som rusmiddel – fordi det altså er to forskellige ting. Det svarer til at kalde en tiger for løve. Ligesom det ikke går, går det heller ikke at kalde cannabis olie for cannabis. Netop fordi indholdet af tetrahydrocannabinol er minimal, så har cannabis olie heller ikke nogen psykoaktiv effekt.