Heide-Aps kan varmt anbefales

Heide-Aps er en tømrervirksomhed på Fyn, der kan hjælpe dig med forskellige former for tømrerarbejde. Tømrerne har alle nogle års erfaring, hvilket gør, at de har prøvet at udføre de fleste arbejdsopgaver mere end en gang. Alle tømrerne er kompetente, og kan vælges til enhver opgave. Tømrerne har en travlt og proppet arbejdsplan, da der er mange kunder, som gerne vil have deres hjælp. Hvis du gerne vil i kontakt med firmaet, så kan du til enhver tid kontakte dem over telefonen eller pr. mail.

Hvorfor er dette firma bedre end andre?

Heide-Aps er ikke nødvendigvis bedre end andre tømrerfirmaer, men de har nogle grundlæggende fokuspunkter der gør, at hele forløbet med dem er mere end tilfredsstillende. De gør alt for at få en god start med kunden og tilbyder, at se arbejdsopgaven an, inden de giver en estimeret pris på, hvad det kommer til at koste. Medarbejderne i firmaet har forskellige interessegrupper, hvilket betyder, at nogen af dem har specialiseret sig i et bestemt område af tømrerfaget. På denne måde bliver de som de første altid kaldt ud til de opgaver, som de er erfarne og specialiserede indenfor. For eksempel kan man specialisere sig indenfor montering af døre og vinduer, varmeisolering eller indenfor bestemte renoveringsopgaver. Tømrerne er meget glade for deres arbejde, og deltager gerne i kursuser, for at få noget mere viden. Det er vigtigt, at de også holder øje med de udviklinger, der kommer indenfor deres fag. Ellers er tømrerne ikke i stand til, at kunne give kunderne den bedste kundeservice.

 

Heide-Aps virksomheden består både af tømrer og murer. De har et godt og internt samarbejde, hvilket gør, at kunderne nemt både kan hyre en tømrer og en murer i forbindelse med et stort byggeprojekt. Dette er en stor fordel for kunden, da vedkommende kan nøjes med, at ansætte et firma til at varetage opgaven. Hvis man googler firmaet for at læse om det, så kan man nemt blive imponeret over alt det ros, som firmaet får. Der er ikke nogle klager at finde, da kunderne, som har bedømt firmaet, er yderst tilfredse med indsatsen. Mange skriver bl.a. at de til enhver tid vil kontakte Heide-Aps igen, hvis de har brug for hjælp. Der er også mange kunder der nævner, at de er vilde med den indledende samtale, som firmaet tilbyder. Til samtalen kan kunde og tømrer finde ud af hvad der skal laves, og tømreren kan komme med forslag til materialevalg. Afhængig af arbejdsopgave er det meget individuelt, hvad kunderne vil have. Tømrerne har erfaring med kunder, og er gode til at opfange den enkelte kundes stil til samtalen.

Hvorfor tømrer?

Hvis du overvejer at uddanne dig som tømrer, så kan du roligt kontakte Heide-Aps angående praktik. Tømrerne er meget engagerede i deres arbejde, og kan med lethed fortælle hvorfor netop de valgte at blive tømrer. Man skal være lavet af det rette stof og have en vis interesse i faget, for at blive glad for arbejdet som tømrer. Man skal have interesse i at bygge ting og have hænderne ordentligt skruet sammen. Samtidig skal man ikke have noget imod at gå udenfor en helt arbejdsdag, da mange arbejdsopgaver kræver, at man arbejder udenfor. Derudover skal man heller ikke have noget imod at blive beskidt. Nogle arbejdsopgaver foregår på en byggeplads, hvor man hurtigt bliver beskidt med jord. Det er en god ide, at være tømrer for en dag. På denne måde finder man bedst ud af, om det er noget, som man kunne tænke sig at arbejde med permanent. I skolernes praktikuger skal man kontakte Heide-Aps i god tid, hvis man gerne vil følge dem en hel uge. De får mange henvendelser og må indimellem også afvise skoleelever, da de kun kan have et bestemt antal elever.